My Free Zoo – Зверски добро забавление

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Игрово забавление в My Free Zoo

Забавната уеб базирана игра My Free Zoo ти позволява да построиш и развиеш свой собствен зоопарк. Тук можеш да създадеш свои собствен зоопарк според своите собствени идеи. Ето затова, My Free Zoo със сигурност ще ти предложи много забавление. Освен това, ще можеш да приютиш много различни животински виове и да разширяваш своя зоопарк.


My Free Zoo

My Freezoo – изобилие в детайли

Поради богатото разнообразие на включените игрови детайли, My Free Zoo предлага впечатляващо и завършено игрово усещане както на млади така и на по-възрастни играчи.

Концепция на играта

Концепцията на играта My Free Zoo включва както характерни елементи на зоо симулации, така и впечатляващи стратегически игрови елементи.

Създайте нов удобен дом на разнообразие от екзотични животни!
Увеличете своя зоопарк с много различни животни.
Booster Packs
Папагал във My Free Zoo

Възможностите във My Free Zoo

Сред най-важните елементи на уеб базираните игри са техните опции. Има различни опции на игра, които помагат на потребителите да се доближат стъпка по стъпка до достигането на целта в играта. Във My Free Zoo например, потребител може да екипира своя зоопарк с храсти, цветя и дървета, но също и с полезни сгради като тоалетни. Тези предмети не са просто цветни и красиви, но също така носят точки опит.

My Free Zoo – Областите за игра

Основните игрови области в My Free Zoo са животинските заграждения. В зависимост от вашето текущо ниво, ще се грижите за зайци, овце, носорози и дори сурикати, но също така и за мечки гризли или мравояди. Колкото по-щастливи са вашите животни, толкова по-щастливи ще са и вашите посетители. Задоволените посетители ще привличат голям брой нови посетители. Затова зависи от вас, колко успешно ще управлявате своя My Freezoo. Заедно със животните, украшенията и сградите, важна роля в My Free Zoo, будките, както и другите сгради поставени във MyFreeZoo играят важна роля за доброто настроение на посетителите.

Животните във My Free Zoo те очакват.
Създай най-добрият зоопарк в целия свят!

Upjers-игри: Играйте заедно безплатно

Безплатни уеб базирани игри – това е една от големите страсти на уеб базираният игрови продуцент от Бамберг - upjers. От 2006 година Германската компания успешно произвежда и пуска онлайн тази специална форма онлайн игри. Милиони играчи по цял свят ентусиазирано играят игрите на upjers.

форум - My Free Zoo