My Free Zoo – Удивителна игра с животни

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Цветният свят на онлайн игрите с животни

Сладки кенгура, щастливо подскачащи маймуни и прасенца приятно търкалящи се в калта - ще намерите всичко това и още много в цветущата уеб базирана игра My Free Zoo. My Free Zoo принадлежи към жанра на онлайн игри животни. Една от основните цели на уеб базираната игра е да се увери, че грижата за зоо-животните е възможно най-добрата.


My Free Zoo

Онлайн игри с животни

My Free Zoo ще ви предложи чисто забавление в онлайн игра с животни и със сигурност ще привлече посетители на всякаква възраст.

Концепцията на My Free Zoo

Основната идея зад онлайн игри животни като My Free Zoo е: създайте свой собствен зоопарк, разширете и го управлявайте възможно най-успешно.

Създайте нов удобен дом на разнообразие от екзотични животни!
Увеличете своя зоопарк с много различни животни.
Booster Packs
Папагал във My Free Zoo

Опции на онлайн игрите с животни

Основните съставки на онлайн игрите с животни са техните възможности. Уеб базираната игра My Free Zoo има много различни области за игра. Сред тях, например, е областта с приятели. Тук можете да се свържете с приятели от целия свят, за извършвате задачи заедно и да се наслаждавате на онлайн игровият животински свят. Дори можете да посещавате зоопарковете на своите приятели и да изпълнявате малко задачи там.

My Free Zoo – Ето как да играете заедно!

Поради идеята, онлайн игрите с животни успяват да привлекат голяма група потребители. Забавната уеб базирана игра, My Free Zoo е подходяща за цяло семейство. В животинските игри, всеки ще се наслади на играта. Регистрацията е доста лесна: нужна ви е интернет връзка и работещ е-майл адрес. Ако задоволявате тези изисквания, тогава можете да създадете своят акаунт в животинската онлайн игра веднага и да започнете да играете без повече овъртане. Наръчника, инструктура в играта, ще ви покажат първите стъпки и опции на тази онлайн животинска игра. Ще научите как да поставяте заграждения, да закупувате животни и украсявате своя зоопарк.

Животните във My Free Zoo те очакват.
Създай най-добрият зоопарк в целия свят!

Upjers-игри: Безплатно игрово изживяване

Игриво гмуркащи се в въображяеми светове - изцяло безплатно: upjers-игрите ще ви предложат наистина уникално изживяване. Немската компания произвежда уеб базирани игри от 2006та насам. Милиони хора по целият свят играят уеб базирани игри изработени в Бамберг.

форум - My Free Zoo