Забавни животински игри в My Free Zoo

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Изживяване в игра с животни

Любящо създадени графики, сладки анимации и ентусиазирани посетители - виртуалните животни са истинските звезди в уеб базираната игра My Free Zoo. Както се подразбира за игрите с животни, играчите могат да развият свой собствен My Free Zoo и да се грижат за своите пернати, пухести и крилати приятели в тази забавна онлайн игра.


My Free Zoo

Идеята на животинските игри

Игрите за животни позволяват на потребителите им да се грижат за разнообразие от различни животински видове, да ги развъждат и да ги представят в своя зоо.

Забавната игра за животни

Благодарение на опциите и задачите, уеб базираната игра My Free Zoo принадлежи към жанра на игрите за животни.

Създайте нов удобен дом на разнообразие от екзотични животни!
Увеличете своя зоопарк с много различни животни.
Booster Packs
Папагал във My Free Zoo

Цветни опции на игра за животни

Всичко, което е необходимо е едно натискане, за да направите животните щастливи. Уеб базираната игра My Free Zoo позволява на играчите да приемат ролята на зоо-директор и да се грижат за зайци, прасета и много други животни. За да достигнат своите цели, те имат много възможности под ръка. Храненето, грижата и забавлението на животните ще поддържа животните, които обитаватMy Free Zoo happy. Освен това, играчите могат да разшият своите заграждение или да ги екипират с различни видове поилки.

Игровите зони в My Free Zoo

Във My Free Zoo, зоопарка е подразделен на няколко различни игрови области. Главното действие се осъществява в загражденията. Мотото на игрите с животни е: колкото по-щастливи са животните, толкова повече посетители ще посетят My Free Zoo, а с тях, ще спечелите повече пари. Поставете сгради и украшения, за да доразвиете тези области. Това ще допълнителни точки опит и зоо долари на играчите в играта с животни. Тази печалба, от друга страна, позволява на играчите да разширяват, адаптират и подобряват своят My Free Zoo така както им харесва.

Животните във My Free Zoo те очакват.
Създай най-добрият зоопарк в целия свят!

Upjers: играйте безплатно

Забавните уеб базирани игри създадени от доставчика на уеб базирани игри upjers гарантират часове игрово забавление. Компанията произвежда тези цветущи игри от 2006 и е създала, сред други, икономически симулации и игри за животни. Всички игри на upjers могат да се играят безплатно.

форум - My Free Zoo