Усетете безплатните игри животни с My Free Zoo

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Безплатни игри животни

Без значение дали сте стар или млад: безплатните игри животни със сигурност ще впечатлят всички онлайн играчи. В зоопарк играта My Free Zoo, ще създадете свой собствен зоопарк. Под ръка имате разнообразие от различни възможности за планиране и украсяване на своя зоопарк. Обхвата на възможностите, с които разполагате включва заграждения, сгради, цветя, дървета, храсти и други украшения.


My Free Zoo

безплатните игри животни

My Free Zoo принадлежи към жанра на безплатните игри животни. Идеята на играта, гарантират чисто игрово забавление.

Това е My Free Zoo

My Free Zoo е убедителна смесица от зоопарк симулация и завладяваща стратегическа игра с разнообразие от безплатни опции в онлайн игра.

Създайте нов удобен дом на разнообразие от екзотични животни!
Увеличете своя зоопарк с много различни животни.
Booster Packs
Папагал във My Free Zoo

безплатна игра с животни

Във My Free Zoo, забавната и завладяваща зоопарк уеб базирана игра с животни, разполагате с различни модели на игра. Те може да са безплатни, но въпреки това, безплатната игра с животни няма да остави дори едно желание неизпълнено. Докато играта напредва, ще можете да подслоните различни видове животни в своите заграждения, от зайци и овце до шимпанзета, вълци, камили и сурикат.

Разнообразието на безплатните игри животни

Тайната на успеха не безплатните игри животни се базира на няколко фактора. От една страна, безплатните игри животни успяват да привлекат потребители от всички възрасти и полове; от друга страна начинът на игра и интуитивния контрол са лесни на всички нива. Грижата за виртуални животни и уверяването, че те се чувстват добре, е много забавно. Вълнати овце, подскачащи кенгура или , нахални шимпанзета са сладки и забавни. Освен това, играчите са представени пред вълнуващи предизвикателства. Още в началото, те ще трябва да спасят своя зоопарк, за да могат да вдигат нива във My Free Zoo.

Животните във My Free Zoo те очакват.
Създай най-добрият зоопарк в целия свят!

Upjers-games: Усетете игрите безплатно

Уеб базираните игри са онлайн игри, които могат да се играят безплатно чрез интернет браузър (като Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, и др.). Германският създател upjers разработва уеб базирани игри от 2006 насам.

форум - My Free Zoo