My Free Zoo – страхотната животинска уеб базирана игра

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – уеб базирани игри

Тази уеб базирана игра е наистина невероятна. Говорим за разноцветната зоо игра My Free Zoo. Тази безплатна уеб базирана игра ви позволява да построите свой собствен животински парк. Ще екипирате заграждения, ще се грижите, храните и забавлявате своите животни и освен това ще украсите своя зоопарк в тази уеб базирани игри с растения и украшения.


My Free Zoo

Твоят собствен зоопарк

Цветната уеб базирана игри My FreeZoo ви позволява да навлезете в едно страхотно приключение. Като зоо директор, ще екипираш и управляваш свой собствен зоо.

Занимателно игрово забавление

Имаш безброй начини за украсяване на своя зоопарк в уеб базираната игра My Free Zoo. уеб базираната игра ще ти предложи постоянно забавление.

Създайте нов удобен дом на разнообразие от екзотични животни!
Увеличете своя зоопарк с много различни животни.
Booster Packs
Папагал във My Free Zoo

My Free Zoo – Областите за игра

Като уеб базирана игри, My Free Zoo ти предлага богато разнообразие от опции. Най-важните игрови области разбира се са загражденията в My Free Zoo. Там ще намериш своите животни. Колкото по-добре се грижиш за своите любимци, толкова по-щастливи ще са те. Натиснете не всяко едно от тях по отделно, за да видите тяхното текущо настроение чрез иконка на лицето. Зелено лице, примерно, сигнализира на уеб играчите, че животните са в добро настроение и напълно щастливи.

My Free Zoo – уеб игра детайли

Забавната и развлекателна уеб базирана игра My Free Zoo завладява играчите заради богатото разнообразие от игрови опции и безброй детайли. Това важи както за графиките, така и за игровите механизми. Прекрасно изработени животни изумяват играчите поради техните сладки изображения както и забавните им флаш-анимации. Въпреки, че My Free Zoo на играчите винаги се показва по определен начин, разработчиците на играта са обърнали специално внимание на чисто представяне с много детайли, като така позитивно въздействат на цялостният изключителен ефект на играта.

Животните във My Free Zoo те очакват.
Създай най-добрият зоопарк в целия свят!

Безплатно: Игри създадени от upjers

Игрите са една от страстите на производителя на игри upjers. Компанията от Франкония разработва уеб базирани игри от 2006. Тези онлайн игри могат да се играят безплатно направо във вашият уеб браузър, без инсталация или сваляне. Портфолиото на Upjers включва уеб базираната игра My Free Zoo.

форум - My Free Zoo