My Free Zoo Топ!
България

Безплатните upjers Онлайн Зоо Игри

Обичаш животните? В днешния ден и век, когато добруването на животните и тяхното запазване са изключително важни теми, зоопарковете се намират в ключова позиция, за да направят промяна. Застрашени видове могат да открият обежище в зоопарковете, а посетителите могат да научат за забележителносто разнообразие, което предлага нашата планета.

upjers зоо игри, My Free Zoo и MyFreeZoo Mobile отнасят тази стъпка още по-далеч.

Тук, можете да създадете виртуален зоопарк на своите мечти с над 300 различни екзотични животни. Широко разнообразие от заграждения, украшения и други елементи ти позволяват да създадеш уникални обитати.

My Free Zoo акценти

• Дълготрайно забавление благодарение на редовни обновления

• Невероятно разнообразие от възможности за избор

• Прекрасно създадени графики и анимации

• Завладяващи кооперативни възможности с организации и възможности за приятелства

• Тонове екзотични и уникални животни за събиране, грижа и развъждане

Всяко ново животно и украшение ще ти помогне да привлечеш повече посетители в своя зоопарк, чиито желания могат да се удовлетворят с удобства като магазини за сувенири и колички с напитки.

Тези възможности полагат основа, върху която можете продължително да изградите и разширите своя зоопарк, да се грижите за прекрасни животни и да доприносете към усилията за запазване на животните чрез развъждане на застрашени видове и предоставяйки им дом в своята безплатна онлайн зоо игра.

x

MyFreeZoo

Зоо игрите предлагат различни страхотни опции. Вълнуващи мисии, интересни задачи, изключителни награди, позволяващи на играчите да споделят своят опит с други играчи и гилдии - зоо игрите са толкова разнообразни, колкото разнообразни са техните опции. My Free Zoo или Free Aqua Zoo - предимствата на уеб базираните зоо игри успяват да привлекат все повече и повече играчи с всяка минута. Тези игри могат да се играят безплатно и постоянно се развиват и ъпдейтват с нови страхотни опции. Забавлението и вълнението са гарантирани! Техническите изисквания също са минимални. Всеки, който има Интернет достъп може да се регистрира и да играе в My Free Zoo и Free Aqua Zoo. Всичко, което ви е нужно е валиден е-майл адрес и можете да започнете да играете веднага след като се регистрирате. Играта ще започне със специално представяне. Въведението в играта, наръчникът, ще обясни основните функции на зоо игрите като Free Aqua Zoo или My Free Zoo на техните играчи в изключително забавен вид. Новите играчи ще започнат своите първи стъпки в зоо игрите: как да се грижите за животните си, къде да ги поставите, колко внимание им трябва? Всички тези въпроси ще бъдат отговорени в наръчниците на игри като My Free Zoo и Free Aqua Zoo. Това позволява на играчите да се научат да се справят с играта, за да могат изцяло да се съсредоточат върху игровото забавление във Free Aqua Zoo и My Free Zoo докато практически ги играят.

x

MyFreeZoo Mobile

Любителите на животни няма да останат с празни ръце. Имаме точното нещо за вас: MyFreeZoo Mobile!

Оптимизирана за мобилна игра, можете да се насладите на голямо разнообразие от животни, украшения и мисии. Грижете се и развъждайте животни, и се грижете за нуждите на своите посетители. Имате неограничени възможности!

Самостоятелната зоо игра апликация MyFreeZoo Mobile ви позволява да играете навсякъде – било то в чакалнята, на спирката на автобуса или на опашката в супермаркета – избягайте в своя виртуален зоопарк.

Достъпна в Apple Store и Google Play Store, можете да свалите играта безплатно и да се гмурнете директно в своето зоопарк изживяване на своя iOS или Android смартфон или таблет.

Дали ще е у дома на вашият компютър с версията в онлайн браузър на зоопарк изграждащата игра My Free Zoo, или със самостоятелната апликация MyFreeZoo Mobile на вашето мобилно устройство (iOS или Android): Сладките анимации с животни очакват вашето посещение.!

x
Твой собствен зоопарк! Стотици възможности!
Избери от различни забавни и екзотични животни!
Играй сега!
Вход:
Забравена парола!
Играй сега! Форум Обиколка
Зоо Игри Уеб Базирани Зоо Игри Изцяло безплатно
MyFreeZoo Mobile
ПоддръжкаFAQФорумКонтактиПоверителностУЗП
Ще намериш още безплатни уеб игри на upjers.com