My Free Zoo Топ!
България

Безплатните upjers Онлайн Зоо Игри

Обичаш животните? В днешния ден и век, когато добруването на животните и тяхното запазване са изключително важни теми, зоопарковете се намират в ключова позиция, за да направят промяна. Застрашени видове могат да открият обежище в зоопарковете, а посетителите могат да научат за забележителносто разнообразие, което предлага нашата планета.

upjers зоо игри, My Free Zoo и MyFreeZoo Mobile отнасят тази стъпка още по-далеч.

Тук, можете да създадете виртуален зоопарк на своите мечти с над 300 различни екзотични животни. Широко разнообразие от заграждения, украшения и други елементи ти позволяват да създадеш уникални обитати.

My Free Zoo акценти

• Дълготрайно забавление благодарение на редовни обновления

• Невероятно разнообразие от възможности за избор

• Прекрасно създадени графики и анимации

• Завладяващи кооперативни възможности с организации и възможности за приятелства

• Тонове екзотични и уникални животни за събиране, грижа и развъждане

Всяко ново животно и украшение ще ти помогне да привлечеш повече посетители в своя зоопарк, чиито желания могат да се удовлетворят с удобства като магазини за сувенири и колички с напитки.

Тези възможности полагат основа, върху която можете продължително да изградите и разширите своя зоопарк, да се грижите за прекрасни животни и да доприносете към усилията за запазване на животните чрез развъждане на застрашени видове и предоставяйки им дом в своята безплатна онлайн зоо игра.

x

MyFreeZoo

За игра у дома препоръчваме класическата игра за браузър My Free Zoo - онлайн браузърната версия на играта в зоопарка има най-голямо разнообразие от животни.

Над 300 различни видове, от броненосецов поясноопашат гущер до зебри, могат да намерят дом в специализирани заграждения за различни биоми, специализирани сгради като аквариуми и птичарници, и региони като поляната с цветя и полярния парк.

Освен очарователни животни и интересна анимационна обстановка, My Free Zoo предлага голямо разнообразие от вълнуващи игрови елементи. Например грижата за нуждите на вашите гости играе важна роля в тази онлайн зоопарк игра, докато проектирате пътеки през загражденията си, изграждате магазини и инвестирайте печалбите си в растежа на зоопарка си.

Скуката не е опция благодарение на системата от мисии на My Free Zoo. Безброй мисии с творческо разнообразие от задачи ви осигуряват дългосрочни цели, така че винаги да имате цел пред себе си.

Това не зависи само от вас. Функциите за организация и приятели ви позволяват да работите за постигане на целите заедно с приятели и да обменяте идеи за успешни и артистични зоологически градини.

Служителите също ще ви подкрепят в начинанията ви; докато сте офлайн, те ще се грижат за вашите животни и ще поддържат зоопарка подреден. Специални региони като детската ферма и менажерията създават завладяващо игрово изживяване, което ще ви забавлява часове наред!

x

MyFreeZoo Mobile

Любителите на животни няма да останат с празни ръце. Имаме точното нещо за вас: MyFreeZoo Mobile!

Оптимизирана за мобилна игра, можете да се насладите на голямо разнообразие от животни, украшения и мисии. Грижете се и развъждайте животни, и се грижете за нуждите на своите посетители. Имате неограничени възможности!

Самостоятелната зоо игра апликация MyFreeZoo Mobile ви позволява да играете навсякъде – било то в чакалнята, на спирката на автобуса или на опашката в супермаркета – избягайте в своя виртуален зоопарк.

Достъпна в Apple Store и Google Play Store, можете да свалите играта безплатно и да се гмурнете директно в своето зоопарк изживяване на своя iOS или Android смартфон или таблет.

Дали ще е у дома на вашият компютър с версията в онлайн браузър на зоопарк изграждащата игра My Free Zoo, или със самостоятелната апликация MyFreeZoo Mobile на вашето мобилно устройство (iOS или Android): Сладките анимации с животни очакват вашето посещение.!

x
Твой собствен зоопарк! Стотици възможности!
Избери от различни забавни и екзотични животни!
Играй сега!
Вход:
Забравена парола!
Играй сега! Форум Обиколка
Зоо Игри Уеб Базирани Зоо Игри Изцяло безплатно
MyFreeZoo Mobile
ПоддръжкаFAQФорумКонтактиПоверителностУЗП
Ще намериш още безплатни уеб игри на upjers.com
?>